Ελ. Βενιζέλου 38, Αγ. Παρασκευή

Προφίλ

Physiotrust

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Ιωάννη Σαλούρη - Φυσικοθεραπευτής Αγία Παρασκευή

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο Α.Τ.Ε.Ι. Λαμίας όπου αποφοίτησε το 2009, έπειτα από 6μηνη πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ. Απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc Physiotherapy από το University of Brighton στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012, ενώ συνέχισε τις σπουδές στο University of Brighton το 2018 με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Musculoskeletal Physiotherapy PGDip (MACP pathway). Παρακολούθησε επιπλέον κύκλο σπουδών στο Manual Therapy (Society of Musculoskeletal Medicine Diploma), καθώς και μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων με βάση την μυοσκελετική αξιολόγηση και αποκατάσταση. Από το 2013 έως το 2018 εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως Senior Physiotherapist σε κλινικές του Brighton (PhysioWorld Clinic & Physiotherapy Virgin Care Clinic), καθώς επίσης και ως Specialist Musculoskeletal Physiotherapist στο Crawley General Hospital / NHS Trust με εξειδίκευση στην αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων και παθήσεων.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε για ενάμιση χρόνο ως Φυσικοθεραπευτής σε ιδιωτικό κέντρο Φυσικοθεραπείας αντιμετωπίζοντας πολλά και διαφορετικά νευρομυοσκελετικά περιστατικά και διατελώντας κατ’ οίκον επισκέψεις κατά περίπτωση.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του Φυσικοθεραπευτικού Κέντρου Manual Therapy – PhysioTrust στην Αγία Παρασκευή, έχοντας ως βασική αρχή την πλήρη και άμεση αποκατάσταση ασθενών με νευρομυοσκελετικές παθήσεις. Παράλληλα, διατελεί χρέη καθηγητή Φυσικοθεραπείας στο Mediterranean College έχοντας αναλάβει το μάθημα της Κλινικής Ανατομίας, Εμβιομηχανικής και Κινησιολογίας (Clinical Anatomy, Biomechanics and Kinesiology).

Υπηρεσιες